Opening nieuwe winkel 9 -10 en 11 November
KAAS & CHARCUTERIE
  • Talrijke schotels
    en ontbijtboxen
  • Kaas
    Charcuterie & salades
  • Bel en bestel
    0478-97 19 55

Ontbijtboxen

 

We hebben voor jullie 3 soorten boxen samengesteld. Uiteraard kunnen er boxen op maat gemaakt worden. Hou hier dan rekening met een prijsverandering.

U zal merken dat onze boxen soms thema-gericht zullen versierd worden: paaseitjes tijdens de paasperiode, kerstdecoratie, hartjes met Valentijn, moeder -& vaderdag,….

Heb je zelf ideeën, of heb je graag dat we een cadeautje verwerken in de box? Allemaal geen probleem, hier werken we met plezier aan mee!

Cava, prosecco of champagne kunnen uiteraard bijgevoegd worden mits meerprijs.
Wenst u levering aan huis? Uiteraard is dit mogelijk, wij bekijken dit dan met plezier samen bij het bestellen! Gratis levering binnen een straal van 5 km.

Graag een ontbijt aanbieden tijdens een vergadering? Ook dat kan! Kom gerust langs om de mogelijkheden te bekijken.

Klassiek

Box gevuld met 2 soorten pistolets, een malse sandwich, een croissant, vers geperst fruitsap, gekookt  hoeve-eitje, 2 sneetjes krokant gebakken spek, bordje met Hollandse kaas, beenhesp en salami extra, boter, confituur, choco en een potje huisbereide rijstpap. € 19,50/pp

Deluxe Box

“Klassiek” aangevuld met gerookte zalm, een potje americain préparé, een potje gehakt van de chef, en een potje krabsla, een stukje abdijkaas en een stukje zachte geitenkaas, yoghurt met granola (apart), verse fruitsla (seizoensfruit) en een pannenkoek . € 28,50/pp

Kids

Box gevuld met 1 pistolet of malse sandwich ( naar keuze), een croissant, vers
geperst fruitsap, bordje met kaas en hespenworst, boter, choco, een pannenkoek  en een leuke attentie. € 9,50/pp